Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Keittokirjat

Keittokirjat, kotitalous, nautintoaineet ja ravintolahistoriikit

Sivu 47 / 54   Tuotteita yhteensä 1078 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a
20007.jpg&width=280&height=500

SÖDERLIND, ULRICA: Skrovmål

Kosthållning och matlagning i den svenska flottan från 1500-talet til 1700-tal. Carlssons 2006 (277s.) S K4

Tuote: 20007

Hinta: 13.00 €
15302.jpg&width=280&height=500

Taitawa kyökkipiika eli Gustawa Björklund'in Kokkikirja

Palwelijoille ja wähemmille perheille. Suomennos
Helsinki 1885, 2. lisätty painos (128s.) N K2, sidos rikki, etukantta korjattu
sisältää kuvan: Osoitus kuinka härkä on paloiksi pantawa

Tuote: 15302

Hinta: 30.00 €
1633A.jpg&width=280&height=500

TAKALA, MIKKO & REKOLA, SAMI: Voileipä

readme.fi s.a. (354s.) S K4-

Tuote: 1633A

Hinta: 15.00 €
26964.jpg&width=280&height=500

TAKALA, MIKKO: Poro

readme.fi 2010 (111s.) N K4
reseptit: Markus Maulavirta, Hans Välimäki, Kimmo Jylhä, Teromäntykangas ja Hannu Lahtela

Tuote: 26964

Hinta: 14.00 €
41386.jpg&width=280&height=500

TAKALO, ANNE-MARIE: Laivakorpuista lehtipihviin

Ruokatalouden kehitys Suomen kauppalaivastossa: purjelaivojen niukkuudesya nykyajan runsauteen. Erweko 2017 (208s.) S K4-

Tuote: 41386

Hinta: 15.00 €
26767.jpg&width=280&height=500

TALA, HENRIK: Ravintola Lehtovaara 1916-2016

Saarijärvi 2016 (118s.) S K4

Tuote: 26767

Hinta: 20.00 €
15531.jpg&width=280&height=500

TALLBERG, SAMI: Koivunmahlaa & kaviaaria

readme.fi 2012 (152s.) S K4

Tuote: 15531

Hinta: 14.00 €
15533.jpg&width=280&height=500

TALLBERG, SAMI: Villiyrttikeittokirja

readme.fi 2011 (254s.) S K4

Tuote: 15533

Hinta: 16.00 €
18454.jpg&width=280&height=500

Talouden alalta

Liite Koti ja yhteiskuntaan. N:ot 1-12 (yht. 40s.) N K3
vihkot sisältävät ruokaohjeita ja lyhyitä artikkeleita ja ohjeita ruoanlaittoon ja kotitalouteen liittyen

Tuote: 18454

Hinta: 20.00 €
27015.jpg&width=280&height=500

TALVE, ILMAR: Kansanomaisen ruokatalouden alalta

SKS 1961 (106s.) N
Suomi 109:4

Tuote: 27015

Hinta: 10.00 € - 15.00 €
Vaihtoehdot
38659.jpg&width=280&height=500

TALVE, ILMAR: Suomessa käytetyistä veriruoista

Turku 1974 (36s.) N K4
Scripta ethnologica 30

Tuote: 38659

Hinta: 8.00 €
6787.jpg&width=280&height=500

TALVI, JUSSI: Gastronomian historia

Otava 1989 (336s.)

Tuote: 6787.0

Hinta: 8.00 € - 12.00 €
Vaihtoehdot
4257.jpg&width=280&height=500

TALVI, JUSSI: Iloinen juusto

Otava 1962 (166s.+ kuvasivuja) N K3, etukannessa pieni nirhama

Tuote: 4257.0

Hinta: 5.00 €
30643.jpg&width=280&height=500

TALVI, JUSSI: Jussin juustokirja

Kirjayhtymä 1987 (213s.+ kuvasivuja) N K4
Kätevät & Pätevät

Tuote: 30643

Hinta: 6.00 €
1390.jpg&width=280&height=500

TALVI, JUSSI: Torni

50 vuotta hotellin ja gastronomian vaiheita. Otava 1981 (106s.) 

Tuote: 1390.0

Hinta: 5.00 € - 20.00 €
Vaihtoehdot
17906.jpg&width=280&height=500

TANNER, EINI: Menu Leo Salosen tapaan

Helsinki 1980 (111s.+ kuvasivuja) Skp K4

Tuote: 17906

Hinta: 9.00 €
608A.jpg&width=280&height=500

Tant Hildas kokbok

CRAGER, HILDA Helsingfors 1878 ((2)+100s) S K1, sidos rikki, kannet nuhjuiset

Tuote: 608A

Hinta: 10.00 €
27755.jpg&width=280&height=500

TANTTU, ANNA-MAIJA & JUHA: Suklaa

Otava 1984 (99s.) Skp K4

Tuote: 27755

Hinta: 10.00 €
33210.jpg&width=280&height=500

TANTTU, ANNA-MAIJA & MUTTONEN, JYRI: Äyriäiset ja simpukat

Otava 2004 (142s.) S K4

Tuote: 33210

Hinta: 9.00 €
1...464748...54