Kuntoluokat ja yleisimmät lyhenteet // Book Condition and most commonly used Abbreviations and Vocabulary

K5 = Käyttämätön // New, As New

K4 = Lähes uuden veroinen
// Very Good, Fine

K3 = Normaali antikvaarinen kappale // Good

K2 = Selvästi kulunut // Fair

K1 = Huonokuntoinen // Poor



N = Nidottu tai muu kuin kovakantinen teos // Softcover

Nkp = Nidottu, kansipaperilla // Softcover with dustjacket

Ns = Nahkaselkäinen // Leather binding (Half or Quarter)

s. = sivuja // pages

S = Sidottu // Hardcover

Skp = Sidottu, kansipaperilla // Hardcover with dustjacket

Skor = korusidos // Decorated binding

kartta, karttoja = map. maps

kuvasivuja = illustrated pages, plates

omiste = dedication

Keittokirjat

Keittokirjat, kotitalous ja nautintoaineet


Postikulut kotimaassa vain 5,50 euroa. YLI 50 EURON TILAUKSET POSTIKULUITTA

Klikkaamalla tuotteen kuvaa tai nimeä näet sen täydelliset tiedot

Sivu 1 / 37   Tuotteita yhteensä 736 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a
26336.jpg&width=280&height=500

'Pikkulämpimiä' amerikkalaiseen tapaan

Viuhka 1952 (29s.) N K3

Tuote: 26336

Hinta: 9.00 €
27543.jpg&width=280&height=500

100 perunaruokalajia

kakkuja, torttuja, y. m. WSOY1916 (40s.) N K2

Tuote: 27543

Hinta: 8.00 €
28011.jpg&width=280&height=500

100 valittua ruokaohjetta

Valio s.a. (102s.) N K4, kierrekannet

Tuote: 28011

Hinta: 8.00 €
26338.jpg&width=280&height=500

107 leivinohjetta

SOK 1957 (56s.) N K2, merkintöjä

Tuote: 26338

Hinta: 6.00 €
27581.jpg&width=280&height=500

108 pikkuruokaa

SOK:n kotitalousosasto 1970 (64s.) N K4

Tuote: 27581

Hinta: 6.00 €
17538.jpg&width=280&height=500

111 ruokalajia erilaisista tähteistä

WSOY 1916 (44s.) N

Tuote: 17538

Hinta: 5.00 € - 10.00 €
Vaihtoehdot
27583.jpg&width=280&height=500

128 tapaa laittaa jouluruokia

WSOY1920 (46s.) N K3

Tuote: 27583

Hinta: 10.00 €
7185.jpg&width=280&height=500

165 kalaruokalajia

WSOY 1916 (77s.) N K3

Tuote: 7185.0

Hinta: 17.00 €
9364.jpg&width=280&height=500

20 jälkiruokaa Viri kermavaniljakastikkeen kera

Tilgmann s.a. (1960-luku?) (16s.) N K4

Tuote: 9364.0

Hinta: 5.00 €
17540.jpg&width=280&height=500

200 ruokaohjetta yksinäisille

Yhden hengen keittokirja. WSOY 1919 (71s.) N

Tuote: 17540

Hinta: 7.00 € - 20.00 €
Vaihtoehdot
17541.jpg&width=280&height=500

204 eri ruokalajia maidosta

WSOY 1918 (63s.) N K3

Tuote: 17541

Hinta: 9.00 €
27578.jpg&width=280&height=500

62 peruna-, leipä- ja paistoslajia

WSOY 1916 (32s.) N K4

Tuote: 27578

Hinta: 10.00 €
17539.jpg&width=280&height=500

65 sätt att använda gurkor

Stockholm 1913, 2.p. (31s.) N K3

Tuote: 17539

Hinta: 7.00 €
17537.jpg&width=280&height=500

72 mureketta ja piirasta kalasta ja lihasta

WSOY 1921 (32s.) N

Tuote: 17537

Hinta: 8.00 € - 10.00 €
Vaihtoehdot
1421.jpg&width=280&height=500

87 kesäjälkiruokalajia

WSOY 1937, 2.p. (28s.) N K3

Tuote: 1421.0

Hinta: 9.00 €
2718.jpg&width=280&height=500

AALBERG, A. F: Kalojen säilöntäkäsittely

Otava 1956 (114s.)

Tuote: 2718.0

Hinta: 8.00 € - 14.00 €
Vaihtoehdot
6807.jpg&width=280&height=500

AALBERG, A. F: Maustekalan valmistus

s.l. s.a. (16s.) N K3

Etelä-Suomen merikalastajain liitto r.y.

Tuote: 6807.0

Hinta: 13.00 €
19105.jpg&width=280&height=500

AALTONEN, TURKKA & ARKKO, MARTTI: Lallin pidot

Elämys- ja ruokamatka Suomen esihistoriaan. Edita 2001 (160s.) N K4

Tuote: 19105

Hinta: 10.00 €
5317.jpg&width=280&height=500

AARTOMAA, ULLA et alii (toim.): Kulttuurihistoriallinen keittokirja

SKS 2002, 2.p. (117s.) S K3

Tuote: 5317.0

Hinta: 18.00 €
12...37