Kuntoluokat ja yleisimmät lyhenteet // Book Condition and most commonly used Abbreviations and Vocabulary

K5 = Käyttämätön // New, As New

K4 = Lähes uuden veroinen
// Very Good, Fine

K3 = Normaali antikvaarinen kappale // Good

K2 = Selvästi kulunut // Fair

K1 = Huonokuntoinen // Poor



N = Nidottu tai muu kuin kovakantinen teos // Softcover

Nkp = Nidottu, kansipaperilla // Softcover with dustjacket

Ns = Nahkaselkäinen // Leather binding (Half or Quarter)

s. = sivuja // pages

S = Sidottu // Hardcover

Skp = Sidottu, kansipaperilla // Hardcover with dustjacket

Skor = korusidos // Decorated binding

kartta, karttoja = map. maps

kuvasivuja = illustrated pages, plates

omiste = dedication

Keittokirjat

Keittokirjat, kotitalous ja nautintoaineet


Postikulut kotimaassa vain 3,50 euroa. YLI 50 EURON TILAUKSET POSTIKULUITTA

Klikkaamalla tuotteen kuvaa tai nimeä näet sen täydelliset tiedot

Sivu 1 / 27   Tuotteita yhteensä 526 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a
17538.jpg&width=280&height=500

111 ruokalajia erilaisista tähteistä

WSOY 1916 (44s.) N K3, kannessa tahra

Tuote: 17538

Hinta: 8.00 €
7185.jpg&width=280&height=500

165 kalaruokalajia

WSOY 1916 (77s.) N K3

Tuote: 7185.0

Hinta: 17.00 €
9364.jpg&width=280&height=500

20 jälkiruokaa Viri kermavaniljakastikkeen kera

Tilgmann s.a. (1960-luku?) (16s.) N K4

Tuote: 9364.0

Hinta: 5.00 €
17540.jpg&width=280&height=500

200 ruokaohjetta yksinäisille

Yhden hengen keittokirja. WSOY 1919 (71s.) N K2

Tuote: 17540

Hinta: 15.00 €
17541.jpg&width=280&height=500

204 eri ruokalajia maidosta

WSOY 1918 (63s.) N K3

Tuote: 17541

Hinta: 9.00 €
17539.jpg&width=280&height=500

65 sätt att använda gurkor

Stockholm 1913, 2.p. (31s.) N K3

Tuote: 17539

Hinta: 7.00 €
17537.jpg&width=280&height=500

72 mureketta ja piirasta kalasta ja lihasta

WSOY 1921 (32s.) N K3

Tuote: 17537

Hinta: 8.00 €
2718.jpg&width=280&height=500

AALBERG, A. F: Kalojen säilöntäkäsittely

Otava 1956 (114s.)

Tuote: 2718.0

Hinta: 8.00 € - 14.00 €
Vaihtoehdot
6807.jpg&width=280&height=500

AALBERG, A. F: Maustekalan valmistus

s.l. s.a. (16s.) N K3

Etelä-Suomen merikalastajain liitto r.y.

Tuote: 6807.0

Hinta: 13.00 €
19105.jpg&width=280&height=500

AALTONEN, TURKKA & ARKKO, MARTTI: Lallin pidot

Elämys- ja ruokamatka Suomen esihistoriaan. Edita 2001 (160s.) N K4

Tuote: 19105

Hinta: 10.00 €
5317.jpg&width=280&height=500

AARTOMAA, ULLA et alii (toim.): Kulttuurihistoriallinen keittokirja

SKS 2002, 2.p. (117s.) S K3

Tuote: 5317.0

Hinta: 18.00 €
11400.jpg&width=280&height=500

AHOPELTO, HEIKKI & VAAHTERA, JAANI: Lähellä maata

Paasilinna 2011 (173s.) S K4

Tuote: 11400.0

Hinta: 13.00 €
21507.jpg&width=280&height=500

AIKIO, NIILES-JOUNI & MARJOMAA, ANNE: Niiles-Jounin saamelaisia makuja

Kassiopeia Finland s.a. (56s.) S K4

Tuote: 21507

Hinta: 15.00 €
6736.jpg&width=280&height=500

Alkupaloista jälkiruokaan

56 herkullista juustoruokalajia. Valio 1954 (32s.) N K3

Tuote: 6736.0

Hinta: 7.00 €
5372.jpg&width=280&height=500

AMIS, KINGSLEY: Otetaan taas

Juomisen nautinnot. Tammi 2006 (151s.) S K4

Tuote: 5372.0

Hinta: 10.00 €
18233.jpg&width=280&height=500

ANGERVO, WILLIE: Mitä on vegetarismi

eli kuinka kasvisruuat otettiin käytäntöön Syrjälässä. Tampere 1916 (32s.) N K2
Terveyden kirjasia 8

Tuote: 18233

Hinta: 20.00 €
21950.jpg&width=280&height=500

ANNALA, JUKKA: Salmiakki

Nemo 2002, 3.p. (174s.) Skp K3

Tuote: 21950

Hinta: 12.00 €
10622.jpg&width=280&height=500

ANTTILA, RISTO: Hailiserpaa ja tuhlipuuroa

Suomenlahden ulkosaarten ruokaperinnettä ja perinneruokia. Loimaa 2007 (175s.) S K4

Tuote: 10622.0

Hinta: 17.00 €
10704.jpg&width=280&height=500

APICIUS: Roomalainen keittokirja

De re cocinaria. SKS 2002 (214s.) S K3 sisältää myös alkuperäisen latinankielisen tekstin

Tuote: 10704.0

Hinta: 29.00 €
21413.jpg&width=280&height=500

ARPIALA, EILA et alii: Uusi keittokirja

Uusia ruokia ja vaihtelua vanhoihin. Kirja-Sampo 1946, 2.p. (272s.) S K3, kirjan lopussa olevia tyhjiä sivuja tuhrittu lyijykynällä

Tuote: 21413

Hinta: 10.00 €
12...27