Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Doktor H. Klenckes kemiska kokbok

 Fullständiga, lättfattliga, på wetenskaplig grunder strödda allmänna och detaljerade anwisningar: Om födoämnena, såsom kött, fläsk, grönsaker, kaffe, thé, choklad, mjölk, mjölrätter och bröd, ägg m.fl.; om deras beståndsdelar och tillredning, deras werkan på kroppen och olika förmåga att bidraga till hans näring och underhåll; om kokwattnet, saltet, kökskärlen; om spiseln och förbränningen på densamma m.m., som hwarje omtänksam husmoder måste känna, för att rätt wälja och tillaga familjens födoämnen, och derigenom, med inbesparing af onödiga utgifter, winna en god och kraftig föda; om födoämnenas ändamålsenliga förwaring, så wäl på wanliga sätt, genom syltning, torkning o.s.w., som efter den appertska methoden m.fl.; Tillika med ett bihang: Sjukköket.
Bearbetning i sammandrag af Wilhelm Kjellgren

Stockholm 1860, 2.p. ((16)+200s.) Ns K3

hieman kulunut nahkaselkäinen aikalaissidos

Varastossa - Toimitetaan viikon sisällä tilauksesta

Tuote: 29141

Hinta:70.00 €
Ei sis. alv:a