Keittokirjat
Keittokirjat, kotitalous, nautintoaineet ja ravintolahistoriikit
Sivu 43 / 55
Tuotteita yhteensä 1090 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a
SEPPÄLÄ, RAIMO: Grand Hotel Tammer 1929-1979
Puoli vuosisataa tamperelaista ravintolakulttuuria. Tampere 1979 (120s.) N K3
Tuote: 13711
Hinta: 20.00 €
SEPPÄNEN, PORA, IRJA: Opi nuorena keittämään
Otava 1963 (164s.) N K3, siististi muovitettu, nimiölehdellä tarra
Tuote: 27575
Hinta: 7.00 €
SEPPÄNEN-PORA, IRJA: Apposkaalista mantsikkamöllöön
Karjalan kannaksen kansanruokia. Otava 1979 (312s.+ kuvas.)
Tuote: 706.0
Hinta: 6.00 € - 25.00 €
SEPPÄNEN-PORA, IRJA: Opi nuorena keittämään
Ruoanvalmistuksen perusopetusta luokkaopetuksena oppikouluja ja kansakouluja varten. Otava N K3
Tuote: 28010
Hinta: 8.00 € - 14.00 €
SIIKARLA, PERTTI J: Drinkkikirja
Suomen baarimestarien ja kannattajien kerho 1975 (280s.) S K3-, selän alareunassa kulumaa
Tuote: 30608
Hinta: 7.00 €
Silakka
terveellinen herkku ympäri vuoden. Suomen kalastusyhdistys s.a. (24s.) N K3
Tuote: 7187.0
Hinta: 5.00 €
Silakkaruokavuoka
- proosaa ja ruokaohjeita. Anjalankoski 1984 (200s.) K3
Tuote: 6869.0
Hinta: 11.00 € - 13.00 €
SILFVERHIELM-STRÖM, BERTHA: Resehtikirja
erinäisiä ruokalajeja ja leivoksia varten, joita laitettaessa on käytetty Reymersholman Kruunuöljyä. Helsingborg 1927 (24s.) N K2, kostunut
Tuote: 17955
Hinta: 7.00 €
SILLANPÄÄ, MERJA: Happamasta makeaan
Suomalaisen ruoka- ja tapakulttuurin kehitys. Jyväskylä 1999 (232s.+ kuvasivuja) N K4
Tuote: 19108
Hinta: 9.00 €
SILLANPÄÄ, MIINA: Kunnallisten kansankeittiöiden perustaminen ja hoitaminen
Liite: Ruuanvalmistusohjeita. Valtion kotitaloustoimikunta 1918 (42s.) N K3, etukannesta puuttuu pieni pala
Tuote: 27666
Hinta: 25.00 €
SILVENNOINEN, MAIJA: Suomalainen kalakeittokirja
readme.fi 2013 (235s.) S K4
Tuote: 23118
Hinta: 16.00 €
« Edellinen | 1 | ... | 42 | 43 | 44 | ... | 55 | Seuraava » |