Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Keittokirjat

Keittokirjat, kotitalous, nautintoaineet ja ravintolahistoriikit

Sivu 41 / 55   Tuotteita yhteensä 1090 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a
36845.jpg&width=280&height=500

RUUKKI, RISTO & SALLA, ELIS: Juusto Viini kirja

Oy Alkoholiliike Ab 1967 (40s.) N K3
koko 10x6 cm

Tuote: 36845

Hinta: 5.00 €
22371.jpg&width=280&height=500

RUUSUVUORI, JUHA: Kampelaa ja kadonneita luumuja

Makumuistoja laivan kapyysista. John Nurmisen säätiö 2016 (128s.) S K4

Tuote: 22371

Hinta: 15.00 €
30641.jpg&width=280&height=500

Ruutusarjan keittokirja + Ruutusarjan pikkuruokia

Kauppiaitten kustannus 1968-69 (270+127s.) N K3
yhteishintaan

Tuote: 30641

Hinta: 6.00 €
15859.jpg&width=280&height=500

RYDELIUS & WÄGNER: Herkkuja kahdeksasta maasta

Tammi 1957 (178s.) S K4

Tuote: 15853

Hinta: 6.50 €
26340.jpg&width=280&height=500

RYYNÄNEN, EINI (toim.): Pula-ajan leivonnaisia

Helsinki 1943-1944 (32s.) N K3

Tuote: 26340

Hinta: 7.00 € - 15.00 €
26335.jpg&width=280&height=500

RYYNÄNEN, EINI: Arkiruokaohjeita

Helsinki 1938 (64s.) N K3-
Marttaliiton kirjasia 15

Tuote: 26335

Hinta: 9.00 €
30637.jpg&width=280&height=500

RYYNÄNEN, EINI: Eväskirjanen

Helsinki 1939 (32s.) N K3
Marttaliiton kirjasia 21

Tuote: 30637

Hinta: 9.00 €
39829.jpg&width=280&height=500

RÄSÄNEN, BERTTA: Savolainen keittokirja

Kustannuskiila 1978 (320s.) 

Tuote: 39829

Hinta: 7.00 € - 10.00 €
Vaihtoehdot
38851A.jpg&width=280&height=500

RÄSÄNEN, MATTI: Ohrasta olutta, rukiista ryypättävää

Mietojen kansanomaisten viljajuomien valmistus Suomessa. Jyväskylä 1977 (182s.+ kuvasivuja + karttoja) N K4
Jyväskylän yliopisto, etnologian laitos Tutkimuksia 6

Tuote: 38851A

Hinta: 25.00 €
17904.jpg&width=280&height=500

RÄSÄNEN, MATTI: Ruoka ja juoma sosiokulttuurisena kuvastimena

Ruokakulttuurin tutkimuksen ongelmia, metodeja ja kehityksen suuntaviivoja. Jyväskylä 1980 (128s.) N K3
Jyväskylän yliopisto, etnologian laitos
Tutmuksia 11

Tuote: 17904

Hinta: 12.00 €
2447.jpg&width=280&height=500

RÄSÄNEN, MATTI: Savokarjalainen ateria

Savokarjalainen ruoka ja ruokakulttuuri muuttuvassa maailmassa. Otava 1980 (281s.) Skp K3

Tuote: 2447.0

Hinta: 7.00 €
28038.jpg&width=280&height=500

RÄSÄNEN, MATTI: Vom Halm zum Fass

Die volkstümlichen alkoholarmen Getreidegetränke in Finnland. Helsinki 1975 (296s.) Nkp K3+
Kansatieteellinen arkisto 25

Tuote: 28038

Hinta: 10.00 €
30636.jpg&width=280&height=500

RÄSÄNEN, SEIJA: Miten teen hyviä voileipiä

Yli 150 valmistusohjetta. Otava 1968 (80s.) N K4

Tuote: 30636

Hinta: 7.00 €
31324.jpg&width=280&height=500

SAARIKOSKI, LEA: Hotelli- ja ravintola-alan sanasto

englanti-suomi-englanti. Otava 1977 (203s.) S K4

Tuote: 31324

Hinta: 7.00 €
13784.jpg&width=280&height=500

SAARIKOSKI-SATRIANO, URSULA:Italiaa kokaten

Maalaismakuja etelästä. Sitruuna 2007 (151s.) S K3

Tuote: 13784

Hinta: 16.00 €
31670.jpg&width=280&height=500

SAARINEN, TUIJA (toim.): Kahvihetki kullan kallis

Muistoja Pohjois-Savosta. Kuopion isänmaallinen seura 2003 (131s.) N K4
Aarni 27

Tuote: 31670

Hinta: 9.00 €
6886.jpg&width=280&height=500

SAHLÉN, KERSTIN & RASMUSSON, BIRGITTA: Lohet ja muut meren antimet

Kotivinkki 1991 (126s.) S K3

Tuote: 6886.0

Hinta: 10.00 €
12722.jpg&width=280&height=500

SAHLIN, SIGRI: Säilö kuivaamalla

marjoja, hedelmiä, vihanneksia, sieniä, yrttejä... Otava 1981 (160s.) S K4

Tuote: 12722

Hinta: 16.00 €
29196.jpg&width=280&height=500

SAIKKONEN, PIRKKO: Gastronominen sanasto

ranska - suomi - ranska. WSOY 2002 (360s.) N K3-,

Tuote: 29196

Hinta: 20.00 €
2453.jpg&width=280&height=500

SALLINEN-GIMPL, PIRKKO: Karjalainen keittokirja

Tammi 2000 (344s.) S K4

Tuote: 2453.0

Hinta: 20.00 €
1...404142...55