Keittokirjat
Keittokirjat, kotitalous, nautintoaineet ja ravintolahistoriikit
Sivu 41 / 55
Tuotteita yhteensä 1090 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a
RUUKKI, RISTO & SALLA, ELIS: Juusto Viini kirja
Oy Alkoholiliike Ab 1967 (40s.) N K3
koko 10x6 cm
koko 10x6 cm
Tuote: 36845
Hinta: 5.00 €
RUUSUVUORI, JUHA: Kampelaa ja kadonneita luumuja
Makumuistoja laivan kapyysista. John Nurmisen säätiö 2016 (128s.) S K4
Tuote: 22371
Hinta: 15.00 €
Ruutusarjan keittokirja + Ruutusarjan pikkuruokia
Kauppiaitten kustannus 1968-69 (270+127s.) N K3
yhteishintaan
yhteishintaan
Tuote: 30641
Hinta: 6.00 €
RYYNÄNEN, EINI (toim.): Pula-ajan leivonnaisia
Helsinki 1943-1944 (32s.) N K3
Tuote: 26340
Hinta: 7.00 € - 15.00 €
RYYNÄNEN, EINI: Arkiruokaohjeita
Helsinki 1938 (64s.) N K3-
Marttaliiton kirjasia 15
Marttaliiton kirjasia 15
Tuote: 26335
Hinta: 9.00 €
RYYNÄNEN, EINI: Eväskirjanen
Helsinki 1939 (32s.) N K3
Marttaliiton kirjasia 21
Marttaliiton kirjasia 21
Tuote: 30637
Hinta: 9.00 €
RÄSÄNEN, BERTTA: Savolainen keittokirja
Kustannuskiila 1978 (320s.)
Tuote: 39829
Hinta: 7.00 € - 10.00 €
RÄSÄNEN, MATTI: Ohrasta olutta, rukiista ryypättävää
Mietojen kansanomaisten viljajuomien valmistus Suomessa. Jyväskylä 1977 (182s.+ kuvasivuja + karttoja) N K4
Jyväskylän yliopisto, etnologian laitos Tutkimuksia 6
Jyväskylän yliopisto, etnologian laitos Tutkimuksia 6
Tuote: 38851A
Hinta: 25.00 €
RÄSÄNEN, MATTI: Ruoka ja juoma sosiokulttuurisena kuvastimena
Ruokakulttuurin tutkimuksen ongelmia, metodeja ja kehityksen suuntaviivoja. Jyväskylä 1980 (128s.) N K3
Jyväskylän yliopisto, etnologian laitos
Tutmuksia 11
Jyväskylän yliopisto, etnologian laitos
Tutmuksia 11
Tuote: 17904
Hinta: 12.00 €
RÄSÄNEN, MATTI: Savokarjalainen ateria
Savokarjalainen ruoka ja ruokakulttuuri muuttuvassa maailmassa. Otava 1980 (281s.) Skp K3
Tuote: 2447.0
Hinta: 7.00 €
RÄSÄNEN, MATTI: Vom Halm zum Fass
Die volkstümlichen alkoholarmen Getreidegetränke in Finnland. Helsinki 1975 (296s.) Nkp K3+
Kansatieteellinen arkisto 25
Kansatieteellinen arkisto 25
Tuote: 28038
Hinta: 10.00 €
RÄSÄNEN, SEIJA: Miten teen hyviä voileipiä
Yli 150 valmistusohjetta. Otava 1968 (80s.) N K4
Tuote: 30636
Hinta: 7.00 €
SAARIKOSKI, LEA: Hotelli- ja ravintola-alan sanasto
englanti-suomi-englanti. Otava 1977 (203s.) S K4
Tuote: 31324
Hinta: 7.00 €
SAARIKOSKI-SATRIANO, URSULA:Italiaa kokaten
Maalaismakuja etelästä. Sitruuna 2007 (151s.) S K3
Tuote: 13784
Hinta: 16.00 €
SAARINEN, TUIJA (toim.): Kahvihetki kullan kallis
Muistoja Pohjois-Savosta. Kuopion isänmaallinen seura 2003 (131s.) N K4
Aarni 27
Aarni 27
Tuote: 31670
Hinta: 9.00 €
SAHLÉN, KERSTIN & RASMUSSON, BIRGITTA: Lohet ja muut meren antimet
Kotivinkki 1991 (126s.) S K3
Tuote: 6886.0
Hinta: 10.00 €
SAHLIN, SIGRI: Säilö kuivaamalla
marjoja, hedelmiä, vihanneksia, sieniä, yrttejä... Otava 1981 (160s.) S K4
Tuote: 12722
Hinta: 16.00 €
SAIKKONEN, PIRKKO: Gastronominen sanasto
ranska - suomi - ranska. WSOY 2002 (360s.) N K3-,
Tuote: 29196
Hinta: 20.00 €
SALLINEN-GIMPL, PIRKKO: Karjalainen keittokirja
Tammi 2000 (344s.) S K4
Tuote: 2453.0
Hinta: 20.00 €
« Edellinen | 1 | ... | 40 | 41 | 42 | ... | 55 | Seuraava » |