Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

AHO, JUHANI: Juhani Ahon käsin kirjoittama kortti J. Hultinille vuodelta 1921jossa teksti:

'Helsinki, Pietarinkatu 5 A. - 3.2.21

J.H. - Olen suurella mielihyvällä lukenut M. ja K:selle lähettämänne kirjoituksen, joka tulee ensi n:oomme. Asia otetaan esille myös liitossa. Se on kaikkein tärkeimpiä kysymyksiä alallamme. Olisin kovin kiitollinen, jos sujuvan kynänne tuotteita lähettäisitte edelleen ja liittyisitte warsinaisiin avustajiimme. Koettakaa saada muitakin tuttavianne kirjoittamaan: olisi hyvä, jos saisitte jonkun Kuopiolehden, sittenkun kirj. on ilmestynyt M. ja K:ssa. ottamaan sen palstoilleen.
Suurimmalla kunnioituksella
Juhani Aho'

Kortissa Aho kiittää Hultinia tämän lähettämästä kirjoituksesta Metsästys ja Kalastus lehteen, jonka pitkäaikainen toimittaja Aho oli. Hultinin kirjoitus 'Laittomasta lohenkalastuksesta - Urheilukalastajan havaintoja osissa Mikkelin ja Kuopion lääniä' ilmestyi lehden numerossa 2/1921. Kortin mukana seuraa tämä lehti.

Hultin toimi tuolloin Osakeyhtiö Urheilun toimitusjohtajana Kuopiossa.

Mukana on myös Hultinin työtodistus Oy Urheilusta vuodelta 1922 ja Suomen urheilu- ja ampumatarvikekauppiaitten yhdistys r.y:n kirje, jossa Hultinia suositellaan ulkomaisille toiminimille edustajaksi Suomessa vuodelta 1927

Loppuunmyyty

Tuote: 30590

Hinta:240.00 €
Ei sis. alv:a